BOLLEBOF – HET HEEFT GEEN ZIN FT. BRIAN BIJLHOUT

Published on februari 11th, 2012

Bollebof, wie inmiddels behoort tot de gevestigde orde als het constante populariteit betreft, laat ditmaal een andere kant van zijn karakter zien. In navolging van de veelbekeken en –besproken solosingle “Mijn nummer 1”, wordt er een 2e single gereleast welke aantoont dat Bollebof meer is dan een vrouwenmageneet en fashionaanbidder.

Een succesvolle release in 2011 (100.000 downloads) van de debuut-EP; Airline Bof, heeft Bollebof (@Bollebof ) een vruchtbaar vervolg van zijn muziekcarrière geboden. Het betreden van veel podiums en het ondergaan van veel interview- en camerawerk heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de artiest. Met nog veel moois in het verschiet neemt Bollebof de kijker en luisteraar mee op tour door zijn hart in “Het heeft geen zin”.

De 2e single rijmt met karaktereigenschappen van Bollebof welke mogelijk niet bekend zijn bij het grote publiek. Bollebof is een familieman, Bollebof is een loyale vriend en Bollebof is bovenal een keiharde werker. De jonge Rotterdammer vertelt in “Het heeft geen zin” openhartig één van zijn verhalen.
Perry Mystique is verantwoordelijk voor de productie van de single. Mike Static heeft een prachtige video geschoten i.c.m. nostalgische videobeelden.

Check nu de video hieronder !


Reageer

Reageer op dit artikel/onderwerp