Published on december 22nd, 2014

Aristoteles Mendes (die eerder onder de naam Scorpay Mendes optrad) zijn nieuwste track ‘Ring It’ De track is geproduceerd door Singularis. beluister zijn track hieronder. »

»

Published on december 9th, 2014

Sean ‘Diddy’ Combs heeft zondagnacht ruzie gemaakt met Drake. Dat is volgens TMZ zo uit de hand gelopen dat Diddy zijn collega een klap heeft verkocht. »

»

Published on december 3rd, 2014

Grappenmaker Jandino Asporaat maakt binnenkort zijn filmdebuut. Hij gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe komedie Bon Bini Holland. Zo maakt distributeur A-Film dinsdag bekend. »

»

Published on december 3rd, 2014

De hoogzwangere Kourtney Kardashian vindt het net als haar zusje Kim Kardashian geen probleem om zichzelf bloot te geven. ‘Wat Kim kan, kan ik ook’, »

»

Published on december 3rd, 2014

De Amerikaanse rapper en presentator Xzibit heeft zijn eerste uren als getrouwd man doorgebracht op het politiebureau van Laguna Beach. Hij werd vlak na zijn »

»

Published on december 3rd, 2014

MIRACLES THE WHITE EDITION Zat27Dec Live On Stage ‪#‎BROEDERLIEFDE‬ @Broederliefde & ‪#‎SBMG ‬@Sbmoneygang_ Support acts door RELLO + RITCHY-E. DEEJAYS VOOR DE AVOND GHENNESIS – »

»

Published on november 27th, 2014

Het nummer “Ik Doe Wat Ik Wil” van Dret & Krulle is na “Doe Iets” en “Antwoord” de derde single van hun debuutalbum “Showtime”, dat »

»

Published on november 27th, 2014

Uitspraken van Pharrell Williams over de onrust in Ferguson hebben op sociale media tot veel discussie geleid. In een interview met Ebony Magazine zei de »

»

Published on november 25th, 2014

Club Classic Events presents: R&B LEGENDS (6 YEAR ANNIVERSARY) XXL EDITION – 3 AREA’S THE NO1 R&B EVENT FROM THE NETHERLANDS Het is alweer 6 »

»

Published on november 24th, 2014

Na een zinderende Halloween special is BOSS terug! Inmiddels is de maandelijkse clubnacht in Paradiso een begrip binnen en buiten Amsterdam. Met de grootste Hiphop »

»

Published on november 24th, 2014

Mary J. Blige is al een hele tijd van de drank af. De zangeres, die in het verleden regelmatig heeft geworsteld met haar verslaving, zegt »

»

Published on november 24th, 2014

Een oud-medewerker van NBC is uit de school geklapt over de escapades van Bill Cosby in de jaren tachtig. De inmiddels 90-jarige Frank Scotti vertelt »

»