Published on mei 27th, 2015

  A$AP Rocky heeft gisteren zijn plaat ‘At.Long.Last.A$AP.’ uitgebracht. Maar zijn fans zijn niet te spreken over het lied ‘Better Things’, waarin hij Rita Ora »

»

Published on mei 27th, 2015

  Kim Kardashian probeert op een andere wijze een kind te krijgen. Ze overweegt iemand te vragen om draagmoeder van haar tweede kind te zijn. »

»

Published on mei 27th, 2015

Karen Williams en Patty King, twee dochters van B.B. King, zijn teleurgesteld in hun vader. Volgens NY Daily News heeft de blueslegende zijn twee dochters »

»

Published on mei 27th, 2015

“Na eerdere samenwerkingen met No Order MC Dilson (‘Stop Liegen’, ‘Ne9en Maanden’ en ‘Moordfestijn’, afkomstig van Dilson’s mixtape ‘Sonreis’) brengt No Order MC Youri in »

»

Published on mei 26th, 2015

Ongeveer een week geleden kwamen DMG & Samuel bij elkaar omdat ze elkaar een lange tijd niet hadden gesproken. Na een diep gesprek tussen de »

»

Published on mei 26th, 2015

Vandaag komt L CIANO met zijn eerste videoclip van dit jaar. Hij is druk bezig geweest en er zullen 3 mini ep’s verschijnen in de »

»

Published on mei 25th, 2015

Gianni Arifi, beter bekent als ‘Gianski’ is een eerste jaars student aan de Herman Brood Academie, waar hij hard aan de weg timmert als opkomend »

»

Published on mei 25th, 2015

Een jaar geleden was het debuutalbum “Showtime” van Dret & Krulle verschenen via muzieklabel Hard Voor Weinig, de heren droppen een nieuwe videoclip en nu »

»

Published on mei 20th, 2015

johnnny 500 (voorheen Gijs scheeringa) was te gast bij Hot O Twenty. We hadden het onder andere over waarom hij nu johnny 500 heet, zijn »

»

Published on mei 20th, 2015

Eerste editie van SHUFFLE is goed ontvangen en is nu tijd voor tweede editie! Ben jij de eat, sleep, rave, repeat rage ook zo zat? »

»

Published on mei 19th, 2015

Pakket prijs voor 4 weken promotie in Amsterdam al vanaf: 75 EURO ex.BTW Hot O Twenty is de brug tussen stedelijk(urban) doelgroep en merken. Promoten »

»

Published on mei 19th, 2015

Na een lange tijd afwezig te zijn is SFG helemaal weer terug met de gloednieuwe video; Gaga Gaga brengt je de zomerse vibe waar we »

»