Published on september 2nd, 2014

Metro Movies – Connecting and celebrating the city. Metro Movies is een korte film festival welke plaatsvindt onder metrostation Bullewijk. Onderliggend onderwerp is de stad »

»

Published on september 1st, 2014

Vorige week was Sloddervosgang te gast bij hototwenty ivm Encorefestival en relase van hun mini-album Sloddervosgang. In dat interview gaf Adje aan geen tour te »

»

Published on augustus 31st, 2014

DJ Franck geeft exclusieve interview over wat er nou mis is gegaan bij het boeken van Aidonia en Demarco. »

»

Published on augustus 30th, 2014

Te Gast Frank de Bruyn. Hij verteld aan Hototwenty Radio hoe hij bijna 2 jaar onterecht heeft vast gezeten in het buitenland. Hij was jarenlang »

»

Published on augustus 30th, 2014

Wat is wat? Eerder poste DJ Frank het bericht dat promotors proberen de show van Aidonia op 5 September tegen te houden. Nu heeft Aidonia »

»

Published on augustus 28th, 2014

De heren Adje, Cho en Jowy Rose waren te gast in de studio van Hototwenty en spraken over hun release van hun mini Album zo »

»

Published on augustus 28th, 2014

Fans van Beyoncé zijn niet te spreken over de misplaatste grap die Karrueche Tran maakte over Blue Ivy, de dochter van de zangeres en Jay »

»

Published on augustus 28th, 2014

Platenbaas Suge Knight is ontslagen uit het ziekenhuis. Knight raakte gewond bij een schietpartij afgelopen zaterdagnacht. Knight herstelde in het ziekenhuis van zes schotwonden van »

»

Published on augustus 26th, 2014

IN DE STUDIO VANAVOND OM 19:00. SLODDERVOSGANG!!! LUISTEREN DUS!! http://www.hototwenty.nl/2play.html »

»

Published on augustus 25th, 2014

Scumbagz Is een rap/hiphop formatie bestaande uit drie rappers en een zanger; -Spankmayne. -Daki. -Mi-Jezz (OA bekend van Act Ali B/SPEC Entertainment), -Steggy (zanger, OA »

»

Published on augustus 25th, 2014

Suge Knight is neergeschoten tijdens de MTV wma afterparty In Los Angeles dat werd ge-host door Chris Brown. Volgens de politie heeft Suge de schietpartij »

»

Published on augustus 22nd, 2014

Sloddervosgang – Zeg Me (officiële video) Vandaag droppen Adje, Cho en Jowy de volledige versie van ‘Zeg Me’ videoclip. ‘Zeg Me’ is het eerste geluid »

»