You are here
Home > Smash&Aries > The Smash&Aries Show ep 026 : Push Push Push, Maar Pasop Voor t’ Hoofdje ft. Rayana Lakwaan Kelmanutu

The Smash&Aries Show ep 026 : Push Push Push, Maar Pasop Voor t’ Hoofdje ft. Rayana Lakwaan Kelmanutu

Iedere Vrijdag van 21:00 tot 22:00 kan je bij het indrinken, voor dat je uitgaat nog lekker wat nonsence bespreken met je favoriete dj team Smash&Aries. De gesprekken kan je volgen via Hot o Twenty live stream op , www.hototwenty.nl en je kan zelfs mee discussiëren via Smash&Aries facebook live https://www.facebook.com/smashandaries/ en vergeet niet de pagina te like-en. Iedere Vrijdag is er een gast, een stelling en natuurlijk drank om de heren en of dames in de studio flink los te krijgen. Bekijk hier The Smash&Aries Show ep 026 : Push Push Push, Maar Pasop Voor t’ Hoofdje ft. Rayana Lakwaan Kelmanutu

Top