You are here
Home > Review > Riff Raff live in de Melkweg Review.

Riff Raff live in de Melkweg Review.

27 Mei 2017 stond in de Melkweg de Amerikaanse Rapper Riff Raff in de oude zaal

Om 20:00 gingen de deuren open en mondjesmaat gingen er mensen de zaal binnen

DJ Delay draaide wat tracks en om 20:28 gebeurde iets opmerkelijks er kwam een man het podium op en die zei dat over een minuut we allemaal 1 minuut stil moeten zijn i.v.m. wat er in Manchester gebeurd was dit was heel goed van de Melkweg gecommuniceerd met het  publiek want overal stond er een a4tje met de aankondiging van 1 minuut stilte aub.

En het bijzondere was dat ook iedereen stil was.

Het publiek is braaf en relaxt het was van begin tot eind van de avond een mooie groep mensen die zin hadden in een feestje. Ging er bijvoorbeeld bier over een schoen heen werd netjes excuses aangeboden en gingen we weer gezellig verder met genieten van de muziek!!!!!!!

De eerst live-act kwam van de Nederlandse rapper Donnie en iedereen genoot van zijn optreden.

Na halfuurtje kwam “sauvage Noir” het podium op ik weet niet hoe we dit soort muziek noemen maar was zo wie zo niet mijn dingetje maar rest van de mensen zaten gewoon relaxt te dansen te springen dus dit zou wel te maken hebben met andere smaak. In ieder geval niet de mijne.

En toen kwam iets later dan gepland stond ongeveer 2145 Een DJ het podium op draaide snel wat hiphoptunes en toen kwam de rapper Riff Raff podium op , deze rapper een zeer opvallende verschijning sprong wat bewoog veel maar geen interactie met publiek de interactie die kwam kwam van de DJ er werd uberhaupt niet gecommuniceerd door de rapper .. ik betwijfelde of deze man uberhaupt wel rapte mijn vermoeden is namelijk dat hij continue playbackte .. Toen zijn show erop zat zwaaide hij snel en weg was hij………..geen thank you Amsterdam ofzo. hij zwete wel flink maar dat kwam alleen door bewegen volgens mij!

Maar het publiek was duidelijk nog lang niet klaar met hem was schreeuwde om een toegift

Maar deze man kwam niet terug ………..vermoeden is dat de toegift niet op band stond!.

Je zag overigens ook regelmatig een shirtje voorbij komen van Riff Raff in publiek dus de zaal was gedeeltelijk gevuld met die-hard fans ook waren er wat mensen die vanuit buitenland deze show kwamen bewonderen.

Er was deze avond overigens geen merchandise

Het meeste van het publiek had echt enorm genoten en kwam niks negatiefs uit hun monden echter opvallend was dat tijdens de show 4 mensen die vooraan stonden al eerder weg gingen en dit had niet te maken met openbaar vervoer dat ze de laatste trein moesten halen ofzo !

Top