You are here
Home > events > Talkshow Our Voice in het Bijlmerpark theater

Talkshow Our Voice in het Bijlmerpark theater

Our Voice Connect Event | Talkshow Our Voice

Our Voice Connect Event, het allereerste talkshow-event waarbij je naast een chique en gezellig avondje uit ook gegarandeerd met waardevolle informatie terug naar huis keert. Er worden taboes besproken en doorbroken. Een avond met dresscode ‘Dress to Impress’, maar vergeet absoluut je dansschoenen niet. Na het prikkelende talkshowgedeelte krijgen alle aanwezigen de kans om elkaar beter te leren kennen en gezellig na te praten over het eerder gedeelde gedachtegoed. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en uiteraard muziek van de ‘Our Voice’ DJ.

Inloop | 19.30 uur
Datum | Zaterdag 24 Juni
Locatie | Bijlmeepark theater.http://www.bijlmerparktheater.nl/our-voice-connect-event-24-june-2017

Dit evenement is georganiseerd door Talkshow Our Voice
Meer informatie & contact: talkshowourvoice@gmail.com

Top