You are here
Home > events > Najib en Jandino

Najib en Jandino

Najib en Jandino

Live in de Kuip

zaterdag 1 juli 2017

Stadion Feijenoord, Rotterdam

Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland. Comedy & Concert wordt de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: “Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter.” Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. “Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken.”

Onlangs onthulde Jandino in RTL Late Night de eerste gasten die gaan optreden tijdens de eerste editie van Comedy & Concert. O.a. Gerard Joling, Broederliefde en Roué Verveer zijn van de partij op 1 juli in De Kuip. Ook Sevn Alias, Edsilia Rombley en Rolf Sanchez zijn aan de line-up toegevoegd. Verder is de komst van r&b groepen Re-Play en Dignity bevestigd.

Top