You are here
Home > events > BOSS

BOSS

Vrijdag 20 november worden de beste HipHop en R&B nummers gedraaid tijdens een nieuwe editie van BOSS in de Paradiso te Amsterdam. De mannen van Team BOSS maken zich klaar om de dopeste klassiekers van Run DMC, Ja-Rule en Jay-Z te mixen met de nieuwste hits van Travis Scott, Rihanna en A$AP Rocky. Door de juiste balans tussen old en new school tracks en de leukste bezoekers binnen en buiten Amsterdam is BOSS het beste old school HipHop en R&B feest van Nederland. De zwoele en exotische Kizomba tracks van de mannen van “Beijo” zorgen ook tijdens deze editie voor hoge temperaturen in de kelder van de Paradiso.

Met uitverkochte edities en optredens van Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als vaste thuisbasis. Onder leiding van het BOSS Team bestaande uit: DJ’s Joey Switch, Mr. Speak, Mike Mercy en MC’s Fit en Aries is BOSS een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en R&B. BOSS maakt haar slogan ”From The Old To The New” helemaal waar. Swingbeat, de 70’s, 80’s, 90’s en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van BOSS zijn om nooit te vergeten en als altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline – het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland – haar hart ophaalt. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.

Vrijdag 20 november 2015
Locatie: Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 met DJ’s Joey Switch, Mr. Speak & Mike Mercy. MC’s Fit & Aries
Entree: €15,00 – Tickets http://www.ticketmaster.nl/event/boss-tickets/154205

TEAM BOSS is onderdeel van InFLUential Creations
www.paradiso.nl |www.influentialcreations.nl| www.facebook.com/bossfromtheoldtothenew | www.twitter.com/bossoldtothenew |

d84659eb-775a-4e8a-aa7e-07ef7266f17a_BOSS-20-nov-HQ

Top