You are here
Home > Whats hot?! > Lamar Odom in coma.

Lamar Odom in coma.

Lamar Odom ligt in een ziekenhuis in Las Vegas in een coma. Het hart, de nieren en de longen van de basketballer zouden niet GOED meer functioneren.

Dat meldt TMZ woensdag op basis van bronnen binnen het ziekenhuis.

De basketballer werd in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) opgenomen in een ziekenhuis in Pahrump, Nevada, nadat hij bewusteloos werd gevonden in een bordeel in de stad.

Een sheriff van de stad heeft bevestigd dat Odom vervolgens per AMBULANCE naar een ziekenhuis in Las Vegas is gebracht, omdat de twee meter lange basketballer niet in een helikopter kon worden vervoerd.

Lamar Odom heeft naar verluidt cocaïne in zijn longen zitten, wat vermoedelijk de reden is dat hij in coma is geraakt.volgens geruchten had Odom daarnaast een natuurlijk middel ingenomen dat hetzelfde werkt als viagra.

Getuigen in het ziekenhuis van Pahrump, Nevada, melden aan de website dat hij tevens opium in zijn lichaam heeft. Het is niet bekend hoe erg de ex van Khloé Kardashian er momenteel aan toe is.

Khloé Kardashian zou non-stop naast het bed van haar ex-man zitten. Haar moeder Kris Jenner en zus Kim Kardashian zijn met haar mee gevlogen. Zusje Kendall Jenner plaatste een smeekbede op Twitter: “Ga alsjeblieft niet weg.” Kims ex Kris Humphries vroeg eveneens om steun via Twitter. Basketballer Kobe Bryant zou zijn langs geweest in het ziekenhuis.

Top