You are here
Home > Whats hot?! > ‘Tracy Morgan getrouwd.

‘Tracy Morgan getrouwd.

Tracy Morgan is zondag getrouwd met zijn verloofde Megan Wollover. Na een relatie van vier jaar hebben de twee elkaar hun jawoord gegeven.

Het koppel zou in gezelschap van vrienden en familie getrouwd zijn in Creskill, New Jersey. Morgan en Wollover hebben sinds 2011 een relatie en samen een 2-jarige dochter: Maven Sonae Morgan.Het is het tweede huwelijk voor de 30 Rock-acteurin 2009 scheidde hij na een huwelijk van 23 jaar met de vrouw met wie hij drie zoons heeft.

Morgan heeft een zwaar jaar achter de rug: in juni 2014 was hij betrokken bij een ongeluk, waarbij de limousine waar hij in zat werd aangereden door een vrachtwagen. De komiek verloor het gevoel en de kracht in zijn benen, maar is na revalidatie weer in staat om te lopen

Top